Införträffen gjordes när det var -14 C ute och vi gick snabbt igenom vilka bilder vi ville ta på själva dagen. En stund som innehöll en massa kyla då kyrkan var stängd för dagen. Vi gick igenom allt som skulle ske och ungefär när så alla visste vad vi kunde förvänta oss. 
Extra roligt att få uppbackning av en annan Erik (E-Cap Photo) som ställde upp och assisterade samt tog inspirerande bilder från lite andra vinklar. Vi valde att verkligen testa en vinkel som kunde bli hur bra som helst eller inget alls. Det är ju lite med charmen också att man planerar en massa men sen kan det ändå sluta med andra saker. Vi gjorde så att Erik fick ställa sig framför och ta inmarschen medan jag gick upp och tog inmarschen uppifrån. En himla lyckad strategi som resulterade i en riktigt fin bild och ett minne att titta tillbaka på i framtiden.
Porträttbilderna togs efter vigseln och där gillar jag lamparmaturerna kring kyrkogården som skapade en sån där känsla av Prag eller något. Väldigt fint djup i bilden, som jag älskar tänka på där även kompositionen gjorde stor skillnad.
Otroligt tacksam för att jag och Erik fick vara en del av er dag och vi hoppas ni kan minnas dagen framöver där våra bilder som togs kan vara ett litet hjälpmedel.
Återigen, tack!
Back to Top