"Jag hejar på Vita Hästen, men Björklöven är mina kompisar"
Förra säsongen på hösten var Tora med mamma uppe och såg en match mot Björklöven. Jag lovade bättre bilder än en mörk bild från bortastå, så snart dom kom förbi nästa gång. Pandemin slog till hårt, men nu hade Björklöven fixat så de fick möjlighet att se match igen, i ett för övrigt väldigt snöigt Umeå.
En förmiddag träffades vi utanför arenan och använde den skog och de väggar som fanns att tillgå. Min tanke med fotograferingen var att få till riktigt fina porträtt med mycket glädje i där jag fångar ögonblicket snarare än ett påklistrat leende som annars lätt infinner sig. Vi lekte lite ordlekar medan Toras mamma var med på noterna med två snöbollar som riktades mot mig för spänningens skull. Vi hade skitskoj, grymt härligt vårväder och massor med snö för en 7-åring som hade gröna gräsmattor hemmavid. Jag visste barnbilder kan bli hur härliga som helst, men jag hade nog glömt bort hur kul man kan ha att ta bilderna också.
Citatet ovan är från när vi sen skildes åt efter en timme av snö, lek och foto. För vissa betyder det mer än vad många kan tro...
Stort tack till Linda som var en grymt bra fotoassistent!
Back to Top